Zangcoaching

Vanuit zijn brede ervaring als zanger/acteur in grote theaters zoals het Circustheater en Carre en die door het hele land wil Robert graag zijn opgedane kennis en liefde voor het zingen en performen doorgeven d.m.v. zangcoaching.
Robert heeft zelf tijdens zijn musicalperiode bij ‘les Mis’ les gehad van Mary Hammond uit Engeland en Annetje van der Meer uit Den Haag. Ook heeft hij verschillende zangtechnieken aangeleerd en meegekregen van Lucie Frateur, verbonden aan de Theodora Versteegh-stichting te Den Haag.

Geinspireerd door deze invloeden heeft Robert een eigen stijl ontwikkeld waarin deze allen samenkomen.
De aanpak van zijn lessen is gericht op het toepassen van ademsteun en het efficiënt omgaan met ademhaling en projectie van de stem in de ruimte. Uiteindelijk is het zijn streven om ieders persoonlijke klank in de stem tot uiting te laten komen en de leerling een gevoel van bevrijding te laten ervaren.
Robert begeleidt zijn lessen op de piano in zijn zangstudio aan huis. Alle genres zijn mogelijk van musical, pop, klassiek tot jazz. Het meenemen van eigen gekozen repertoire op bv. I-pod is geen probleem. Robert beschikt over een zanginstallatie zodat ook gewerkt kan worden aan een goede microfoontechniek.
Mochten er nog vragen zijn neem gerust contact met hem op.